Ahmet Bayer'den eski eşine ağır cevap!..

İŞADAMI Ahmet Bayer, yıllar sonra yeniden mahkemelik olduğu eski eşi Sinem Yıldırım’ın iddialarına yanıt verdi.

Ahmet Bayer'den eski eşine ağır cevap!..

Kızları Hera ve Lara’nın Bayer’le görüşme sürelerinin kısıtlanması için mahkemeye başvuran Yıldırım, “Babalarının yaşam tarzı kızlarıma uygun değil. Kızlarım ‘Bizi babamıza gönderme anne’ diye ağlıyor” demişti.

Bayer, eski eşinin sözlerine şöyle karşılık verdi: “Kızlarım ne zaman isterse onlara zaman ayırıyorum. Haftada en az iki kere görüşüyoruz. Yaz tatillerinin tamamını da birlikte geçiriyoruz. Cep telefonum kızlarımın mesajlarıyla dolu. Bu iddialar, Sinem Hanım’ın yazdığı asılsız bir senaryodur.”

Çocuklarının tüm masraflarını karşıladığını, eski eşine de nafaka ödediğini söyleyen Bayer, “Çocuklarımın tüm masrafları bana ait. Kendisi de (Sinem Yıldırım) Başbakanımızın maaşından çok daha yüksek nafaka alıyor” diye konuştu.

Ünlü işadamı, Sinem Yıldırım’ın ‘yaşam tarzının çocuklara uygun olmadığı’ iddiasına ise şöyle karşılık verdi: “Ben basının haberi olmadan adım atamıyorum. Tüm hayatım kamuoyunun gözü önünde. Sinem Hanım’ın basına verdiği dekolte pozlar ve çıkan haberleri de ortada. Acaba hangimizin yaşantısı çocuklarım için zararlı?”

BÜŞRA BOZOK AYTEK / HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ