Ahmet Kural ve Sıla'nın aşk tatili

5 aydır birlikte olan Sıla ile Ahmet Kural mavi yolculuğa çıktı. Çiçeği burnunda aşıklar hayli neşeliydi. Kural, esprilerine kahkahalarla gülen sevgilisini öpücüklere boğdu.

Ahmet Kural ve Sıla'nın aşk tatili
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre rol aldığı projelerle milyonların yüzünü güldüren Ahmet Kural, bu kez Sıla’ya kahkahalar attırdı... Önceki gün Datça’da günlüğü 4 bin 500 TL’lik gulette popçu sevgilisiyle görüntülenen komedyen, Sıla’ya gün boyu adeta stand-up yaptı.

Bu yazın sürpriz aşkına imza atan Sıla ile Ahmet Kural'ın keyfine diyecek yok... Yaklaşık 5 aydır aşk yaşayan ikili, gözlerden uzak tatil yapmak için önceki gün Datça'da tekne turuna çıktı. Ünlü çift, Sıla'nın konserinin hemen ardından günlüğü 4 bin 500 TL'ye kiraladıkları guletle Ege'nin maviliklerine açıldı. İkili, önceki gün açıkta demirli teknede görüntülendi.

​SILA'DAN AŞKINA HAVLU JESTİ

Kahvaltı sonrası denize giren ikili, suda keyifli anlar yaşadı. Denizden çıkan çift, teknenin ön kısmında aşka geldi. Sarmaş dolaş olan aşıklar birbirlerini öpücüklere boğdu. Denize giren ikiliden Sıla, suya kız arkadaşıyla çivileme atladı. Güzel popçunun denizden çıkmasıyla bu kez de Ahmet Kural, denizin tadını çıkardı. Sıla'nın denizden çıkan aşkına kurulanması için kendi havlusunu uzatması ise dikkat çekti.

Kurulandıktan sonra popçuya sarılan Kural, aşkını gülümsetti. Teknenin iç kısmına geçen ikili, daha sonra rotasını Bodrum'a çevirdi...