Asena Atalay’dan mesajlı 2019 paylaşımı!

Asena Atalay, yeni yıla girmemize sayılı saatler kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerinden değerlendirmede bulundu.

Asena Atalay’dan mesajlı 2019 paylaşımı!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre eski eşi Caner Erkin’le boşandığı 2016 yılından bu yana hayatında çalkantılı bir süreç yaşayan Asena Atalay yeni yıla umutlu giriyor.

Sosyal medya hesabından geride bıraktığı yılların bir değerlendirmesini yapan Atalay, 2016 yılından bu yana hissettiklerini birer kelime ile özetledi.

Asena Atalay’dan mesajlı 2019 paylaşımı!

2016 BENİ DEĞİŞTİRDİ

14 ocak 2016 tarihinde Caner Erkin’in, eşi Asena Atalay’dan boşanmak amacıyla mahkemeye başvurarak anlaşmalı boşanma davası açtığı yönünde haberler yapıldı. Çift 29 Ocak 2016 tarihinde anlaşmalı bir şekilde tek celsede boşandı.

2017 BENİ KIRDI

Asena Atalay boşandıktan bir yıl sonra oğlunun aylık 50 bin liralık nafakası için Caner Erkin’e dava açtı.

2018 GÖZLERİMİ AÇTI

Yaşadığı nafaka davasından istediği sonucu alamayan ve katıldığı '2. Sayfa' programında aylık 10 bin lira nafaka aldığını söyleyen Asena Atalay, eski eşinin yaptığı evlilikle ilgili olarak “Mutluluklar diliyorum, huzurlu olsunlar” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

2019 GERİ DÖNÜYORUM

Son birkaç yılını mutsuzluklarla geçiren Asena Atalay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni yıla dair umutlu olduğunu “2019 geri dönüyorum” sözleriyle duyurdu.