Başakşehir turu İngiltere'ye bıraktı

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Burnley ile karşı karşıya geldi.

Başakşehir turu İngiltere'ye bıraktı
İHA'nın haberine göre karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 16 Ağustos'ta İngiltere'de oynanacak.
Başakşehir, ilk resmi maçında berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda İngiliz temsilcisi Burnley ile karşılaşan Başakşehir ilk resmi maçında golsüz berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Burnley ile karşılaşan Medipol Başakşehir ilk resmi maçında rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Müsabaka genelinde elde ettiği net fırsatlardan yararlanamayan turuncu-lacivertliler bir üst tur şansını İngiltere’de oynanacak maça bıraktı. Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir sezon öncesinde 6 hazırlık maçı oynadı ve bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. İlk hazırlık maçında 1860 Münih ile karşılaşan turuncu-lacivertliler sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Daha sonra Ufa'yı 3-2 yenen Başakşehir, üçüncü hazırlık maçında Akhmat Grozny'e 1-0 mağlup oldu. Eibar ile oynadığı müsabakayı 2-0 kazanan turuncu-lacivertliler, Stuttgart karşısından 3-1 mağlup ayrıldı. Avcı'nın öğrencileri son hazırlık maçında ise Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı.

Jojic ilk kez sahada

Başakşehir’in yeni transferleri Soner Aydoğdu ve Milos Jojic ilk kez bir resmi maçta turuncu-lacivertli formayı terletti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında İngiltere ekibi Burnley ile karşılaşan Başakşehirde yeni transferler ilk kez sahaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Köln’de yıldızı parlayan Milos Jojic, Burnley karşısında 58. dakikada forma bularak ilk kez bir resmi maçta turuncu-lacivertli formayı giydi.

Burnley taraftarından maça yoğun ilgi

İstanbul’da Medipol Başakşehir ile karşılaşan İngiliz temsilcisi Burnley’i taraftarları yalnız bırakmadı.
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında İstanbul’da Medipol Başakşehir ile karşılaşan İngiliz ekibi Burnley’i taraftarları yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümün tamamını dolduran İngiliz taraftarlar maç öncesinde oyuncularını tek tek alkışlarken futbolcularda tribünlere aynı şekilde karşılık verdi.
Konular Spor Haberleri