Berk Atan bilinmeyenlerini anlattı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Güneşin Kızları”ndaki rolü, Berk Atan’ı genç kızların yeni idolü haline getirdi. Dizinin asi, yakışıklı ve romantik Savaş’ı, kendini 15 başlıkta anlattı.

Berk Atan bilinmeyenlerini anlattı
Elele Dergisi'nden Filiz Şeref'in röportajı..

1- ÇOCUKLUK: Çok güzel bir çocukluk geçirdim. İzmir zaten büyümek için çok keyifli bir şehir. Sokakta oynayarak büyüyen son kuşak da biziz herhalde. Aile apartmanında cümbür cemaat kuzenlerle büyümek benim için çok keyifliydi.

2- FUTBOL: Çocukken hep futbolcu olmanın hayallerini kuruyordum. Babam eski futbolcu Metin Atan. Benim de kaleci olmak gibi bir hayalim vardı. Ama büyüdükçe bu isteğimden vazgeçmeye başladım.

3- BEST MODEL: Hobi olarak modelliğe başladım. 2011 yılında Best Model yarışmasında gelecek vaat eden model ödülünü kazandım. Ertesi yıl tekrar şansımı deneyerek yarışmaya katıldım ve birinci oldum.

4- GÜNEŞİN KIZLARI: Okuma provasından itibaren herkes herkesle çok samimiydi. En çok kiminle kan uyuşması yaşadınız derseniz ise, şu an Emre Kınay’la çok güzel bir arkadaşlığım olduğunu söyleyebilirim. Kendisi sonuçta 25 senedir bu işin içinde ve ben ondan hep bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Abi-kardeşlik ilişkisinin yanı sıra arkadaşlık ilişkimiz de var. Çok mutluyum bu durumdan.

5- ELEŞTİRİ: Objektif biriyim; dışarıya karşı da, kendime karşı da... Çünkü insan kendi hatalarını ve kusurlarını bilirse, onları örtmesi daha kolay olur. Ama kusurların varsa, biliyorsan ve bunları görmezden geliyorsan, yanlış yaparsın.

BERK ATAN (FOTO GALERİ)

SEVGİ EN BÜYÜK BESİN KAYNAĞIM

6- EĞLENCELİ: Zor bir insan değilim. Zorluk çıkarmayı sevmem. Pozitif olmayı tercih ediyorum. Ve kendimi eğlenceli buluyorum.

7- ÜÇ AYDA: Üç ay içinde bu kadar popüler oldum. Bu üç ay bana neler mi öğretti? Tabii hayatıma birçok şey kattı. En başta çok güzel arkadaşlıklar... Çok iyi bir yönetmenle çalışıyorum; Sadullah Hoca. Müthiş bir insan. Hem abi hem hoca gibi, inanılmaz faydası ve desteği oldu bana.

8- HAYALLER: Tabii ki planlarım, programlarım ve hayallerim var ama hayaller kuruyorsunuz, plan program yapıyorsunuz ve sonunda hayat sizi farklı bir yöne savurabiliyor. Şu an bu meslekte kendimi her gün geliştirebildiğim kadar geliştirmeyi istiyorum. Yapabildiğimin üzerine hep koya koya gitmek istiyorum, yani üç sene sonra da 13 sene sonra da bu işi yaparken “ben oldum” deyip öğrenmeyi kesmem.

9- BESLEYİCİ: Sevgi en büyük besin kaynağım. Karşılıklı sevgi, saygı, samimiyet, hoşgörü gibi şeyler beni besliyor hayatta. Diğer geri kalan hiçbir şey önemli değil. Asıl maneviyat burada.

10- AKSİYON: Hayatta olduğu gibi film olarak da aksiyonu severim. Ve gerçekten fanı olduğum oyuncular var. Biri Michael Douglas, diğeri Tom Cruise. İkisi de inanılmaz adamlar, ikisinin de her filmini izlemişimdir. Genelde sinemaya gittiğimde beş seçenek varsa, o beş seçenek içinde aksiyon ya da bilim kurgu olanı seçerim.

HENÜZ BÜYÜK BİR AŞK HİKAYEM YOK

11- AŞK:
Sade mi, süslü mü? Uzun mu, kısa mı? Hiç o tarz durumlarım, seçimlerim yok. Hayat karşınıza ne çıkarır, ne getirir bilemezsiniz. Sonuçta bu bir duygu yoğunluğu ve duygularınızı belli bir yere kadar yönetebilirsiniz. Bir yerden sonra duygular sizi alıp götürür. Aşk tabii ki bir mutluluk nedeni, doğru aşk insanın hayatını güzelleştirir. Ama hayatımda aşk olmadan da yaşarım. Aşk öyle bir şeydir ki, beş sene ararsınız bulamazsınız, beş gün aramazsınız karşınıza çıkar. Planı ve programı yoktur. Tamamen hayatın size getirdiği bir hediye. Peki büyük bir aşk hikayesi yaşadım mı? Hayır. Yani 25 yaşındayım, öyle çok büyük bir aşk hikayem yok henüz.

12- İSTİKRAR: İlişkilerimde istikrarlı olup olmadığım tamamen gidişata bağlıdır, bana bağlı olduğunu düşünmüyorum. Karşındaki insana göre değişiyor bu. O ikilinin arasındaki diyaloğa, elektriğe göre ilişki boyut değiştiriyor.

13- SOĞUMA NEDENİ: Sadece bir kızdan değil, arkadaşımdan da beni soğutan şey yalan. Hayatta en sevmediğim şey. O yüzden hep ilişkilerde, samimiyet, dürüstlük, sevgi (gerçek sevgi) ararım. Bu saygı kalmadığı zaman, ilişkilerim bozulabilir. Gerçekten dürüstlüğe önem veren biriyim.

14- ÜNLÜLER DÜNYASI: Daha önce hiç düşünmemişim “ünlülerin dünyası nasıldır” diye... Hâl böyle olunca, ünlü olduktan sonraki fark nedir diye de kafa yormuyorum. Ama şu an bulunduğum sektörde olmaktan ve bu ortamda bulunmaktan çok mutluyum, çok huzurluyum.

15- SPOR: Basketbol oynamayı seviyorum. Masa tenisi oynuyorum. Gym’e gidiyorum, fitness yapıyorum. Spor salonunda zaman geçirmeyi seviyorum. Çünkü spor özgüvenimi besliyor, enerjimi yerine getiriyor.
Konular Röportaj