Berkay - Arda Turan kavgası Asena Atalay'a soruldu!

Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e "Evli olmasan seni kaçırmazdım" dediği ve bu nedenle Berkay ve Turan arasında tartışma yaşandığı öne sürülmüştü...

Berkay - Arda Turan kavgası Asena Atalay'a soruldu!

Berkay ve Arda Turan'ın haftalardır gündemden düşmeyen ve mahkemeye taşınan kavgası geçmişte eski eşi Caner Erkin ile evli olduğu sırada Berkay ile 'bebek odası' skandalıyla gündeme gelen Asena Atalay'a ilk kez soruldu.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programına konuk olan Atalay, söz skandal kavgadan açılınca "Bu mahkemeye taşınan bir olay. Dava sonuçlanmadan bir şey söylemek yanlış olur. Herkes kendisini savunuyor. Ben en çok Aslıhan'a üzüldüm. Basın çok acımasız davranıyor. Üst üste haberler yapıldı, bebeğin doğması beklenebilirdi. Aslıhan'ın böyle bir pozisyonda olmasına çok üzüldüm. Kendisine destek mesajı attım. Arda'yı da Aslıhan'ı da tanırım. Birbirilerini çok seviyorlar." ifadelerinde bulundu.

Haberi ilk okuduğunda ne hissettiği sorulan Atalay "Haberi okuduğumda eşi 8,5 aylık hamileyken Arda'nın dışarıda olmasına kızdım. Ama sonra eşinden özür diledi." dedi.

Olay duyulduğunda Berkay ile geçmişte yaşanan skandalı gündeme getirildiği hatırlatınca Atalay "Herkes negatiften beslendiği için bir takım şeyler yazmış olabilirler. Ne düşünürlerse düşünsünler benim için problem yok. Ben öyle bir yorum veya yazı okumadım. Kulağıma da bir şey gelmedi" şeklinde konuştu.

"MUTLU OLSUNLAR"

Yayın esnasında söz Caner Erkin - Şükran Ovalı çiftinin evliliği ve doğan bebeklerinden açılınca Asena Atalay, "Mutlu olsunlar. Basında bir takım olumsuz şeyler yazılıyor aslı astarı yok. Çınar kardeşi olduğu için çok mutlu. Çınar bana babasıyla olan fiziki benzerliklerini soruyor. Ayak parmakları çok benziyor. Bunları çocuğumla konuşuyoruz. Boşanalı kaç sene geçti. Benim de bir hayatım ve geleceğim var. Ben çocuğumla kendime huzur istiyorum. Onlar da huzurlu ve mutlu olsunlar. Kayyum maddi manevi çocuğun haklarının korunması demek. Oğlumun annesi babası belli. Ben annesi olarak ölene kadar yanındayım. Benim için her şeyden önemli olan Çınar'ın mutluluğudur. Boşandıktan sonra eski eşimle hiç konuşmadık, büyük konuşmamak lazım bilmiyorum. Açılan davalarda dilekçelerde geçen bir takım ifadelerin basına yansıması çok kötü. Bu konularda son derece hassasım." dedi.