Berna Yılmaz'dan spiker geline servet!

Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Hanım, müstakbel gelini için kesenin ağzını açtı. Berna Yılmaz, oğlu Yavuz'un sevgilisi Neşe Sapmaz'a 200 bin liralık nişan yüzüğü taktı.

Berna Yılmaz'dan spiker geline servet!
Böyle kaynana dost başına...

Takvim'den Aydın Hamza'nın özel haberine göre
eski başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz, geçtiğimiz hafta spiker sevgilisi Neşe Sapmaz'a evlilik teklif etmişti. Yavuz Yılmaz'ın Sapmaz'a hediye ettiği yüzük ise Berna Yılmaz'dan geldi.

Müstakbel gelinini çok seven Berna Hanım, Neşe Sapmaz için özel bir yüzük yaptırdı. 3 dev pırlanta taştan oluşan bir yüzük hazırlatan Berna Yılmaz'ın bunun için de 200 bin lira ödediği konuşuluyor. Yüzüğü görünce havalara uçan Neşe Sapmaz, mutluluğunu da dostlarıyla paylaşıp müstakbel kaynanasına olan sevgisini dile getirdi. Bu arada Yavuz Yılmaz, düğün için kardeşi Hasan Yılmaz'ın da evlendiği Çırağan Sarayı'nı tercih etti.

ARTIK ÇALIŞMAK YOK!

Eylül'de muhteşem bir düğünle Neşe Sapmaz'la dünyaevine girmeye hazırlanan olan Yavuz Yılmaz, müstakbel eşine şimdiden bir dizi yasak koydu. Yılmaz'ın isteğiyle Neşe Sapmaz evlendikten sonra spikerlik yapmayıp bundan böyle iş hayatına son verecek.