Burak Yılmaz’a hem tepki hem destek

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş-BB Erzurumspor’u konuk ederken, tribünlerden Burak Yılmaz’a hem destek hem de protesto vardı.

Burak Yılmaz’a hem tepki hem destek
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş’ın BB Erzurumspor’u konuk ettiği karşılaşma öncesinde tribünler Burak Yılmaz için ikiye bölündü. Golcü futbolcu ısınırken şut çalışmasında attığı goller sonrasında tribünlerin bir kısmı Burak’ı alkışlarken bir grup ise ıslıkladı.

Esame listelerinin okunduğu sırada hoparlörden Burak Yılmaz’ın adı duyulduğu anda tribünlerin büyük çoğunluğu golcü oyuncuya destek verirken, bazı taraftarlar ise ıslıklayarak tepkisini sürdürdü.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş, BB Erzurumspor'u konuk ederken, karşılaşmanın ilk yarısında sarı kart gören Burak Yılmaz cezalı duruma düştü.

Rakibine yaptığı hareket sonrasında hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılan Burak, önümüzdeki hafta oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Ligin ilk yarısında Trabzonspor'la 7 lig mücadelesine çıkan ve bu karşılaşmalarda 3 sarı kart gören golcü futbolcu, bu maçla birlikte 4. sarı kartını görerek Antalyaspor deplasmanında cezalı duruma düştü. 
Konular Spor Haberleri