Çağla Şıkel, Bengü'nün ebesi olacak

Çağla Şıkel, Bengü'nün düğününe hazırlanırken sancısı tutan hamile arkadaşının doğum anına tanıklık ettiğini söyledi. Ve ekledi; 'Ebe olmak isterdim, zaten Bengü'nün de ebesi ben olacağım.'

Çağla Şıkel, Bengü'nün ebesi olacak
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre müzmin bekar popçu Bengü armatör Selim Selimoğlu'yla önceki akşam dünyaevine girdi. Bir milyon lira harcanan görkemli bir düğünle evliliğe adım atan çiftin mutluluğuna tanık edenler arasında  Çağla Şıkel, Ziynet Sali, Serdar Ortaç-Chloe Loughnan, Kenan Doğulu-Beran Saat ve Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti vardı. Beyaz transparan elbisesiyle tüm bakışları üzerine çeken Çağla Şıkel açıklamalarıyla da şaşırttı.

HARİKA BİR DUYGUYMUŞ

Ünlü manken “En yakın arkadaşım az önce doğum yaptı. Annesi hastaneye yetişemedi vallahi doğuma ben girdim. Onu doğurttuk, kucağına bebeğini aldı. Bende hemen kuaföre gidip hazırlandım, düğüne geldim. Anlayacağınız biraz ebelik yaptım. Bugün eğer manken olmasaydım kesinlikle ebe olurdum. Harika bir duygu gerçekten” dedi. 

Bengü hamile mi?

Bengü'nün bir an önce anne olmasını istediğini dile getiren ünlü manken Çağla, 'Kınadan beridir uykularımız kaçıyor heyecandan. Bengü huzurlu bir birliktelik yaşıyor. Bugün düğün sonrası güzel haberler bekliyoruz. Zaten onun da ebesi olacağım. Artık alıştım' dedi. 'Düğün sonrası haber bekliyoruz' cümlesi 'Bengü hamile mi?' sorusunu akıllara getirdi.

KISMET ARIYOR

Düğüne tek başına katılan Ziynet Sali, “Müzmin bekar olarak hayatıma devam ediyorum. Vallahi Bengü son çarem. İnşallah burada düğünde bulurum kısmetimi. Instagram'dan bulacak halim yok ya” diyerek kahkaha attı. Sosyal medyadan yüzük ve kolye resmi gönderenlerin olduğunu söyleyen Ziynet Sali 'Herhalde benim de sonum hayranımla evlenmek olacak. Allah tüm isteyenlere mutluluk versin' şeklinde konuştu.