Çarpıcı tırnaklara sahip olmak için 6 ipucu

Manikür yaptırmayı seviyor ancak aynı sonuca evde ulaşamıyor musunuz?

Çarpıcı tırnaklara sahip olmak için 6 ipucu
Akşam'da yer alan habere göre güzellik salonundan çıkma, göz alıcı tırnaklara sahip olmanız için bu 6 ipucuna göz atmaya ne dersiniz?

1- TASARIMINIZA KARAR VERİN

Tam olarak hazırlanmadan tırnak cilası sürmeye başlamak birçoğumuzun bile bile düştüğü bir hata. Bu yüzden zamanınız varken ve elleriniz henüz ojeli değilken tasarımınıza karar verin.

2- TIRNAK CİLASI ÖNEMLİ

Kullandığınız tırnak cilasının kalitesi sonuca sandığınızdan da fazla etki ediyor. The ONE Long Wear Nail Polish gibi yıpranma ve  solmaya karşı dayanıklı  bir tırnak cilası tercih ederek uzun süre kalıcı sonuçlar  elde edebilirsiniz.

3- FIRÇANIZI KISALTIN

Tırnak cilanızı sürerken standart fırçanız daha pürüzsüz bir yüzey elde etmenizi sağlar. Ancak iş tırnaklarınızda sanatınızı konuşturmaya gelince daha kesin çizgiler yapmanızı sağlayan kısa bir fırçaya ihtiyacınız olacak. Eski bir fırçanızı makasla keserek aradaki farkı görün.

4- MASKE BANDI KULLANIN

Çok azımız yardım almadan tırnaklarımıza çetrefilli tasarımlar yapacak kabiliyete ve el-göz koordinasyonuna sahibiz. Maket bıçağı ya da makasla dilediğiniz boyutlarda keseceğiniz maskeleme bantları ile dilediğiniz deseni kolayca uygulayabilirsiniz.

5- KENARLARI TEMİZLEYİN

Temiz bir tasarım için taşan kenarları temizlemeniz gerekebilir. Ancak bütün yaptığınız işin boşa gitmemesi için temizleme işlemini pamuklu çubuk kullanarak yapmanızı öneririz.

6- SON KATI UNUTMA!

Belki de en sık yapılan yanlış “son katı” unutmak ya da atlamak olabilir. Son kat tırnak cilası ya da yaygın kullanımıyla “son kat ojesi” yaptığınız tasarımın bozulmadan daha uzun süre sabit kalmasını sağlar.
Konular Kadın / Bakım