Cem Küçük Ertuğrul Özkök'e fena çattı!

Cem Küçük istese Özkök’ü kovdurabileceğini söyledi: "Bütün Hürriyet’i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün!"

Cem Küçük Ertuğrul Özkök'e fena çattı!
Medyanın Elli Tonu'nda yer alan habere göre Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’e Ertuğrul Özkök’e ‘Sen kimsin?’ diye seslenen Yandaş yazar Cem Küçük, istese onu görevinden kovdurabileceğini söyledi. Küçük, “Sen Kimsin? Ertuğrul Özkök sen kimsin? Bütün Hürriyet’i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün” diye konuştu.

Gökçek ailesine ait Beyaz Tv’de yayınlanan “Ne Var Ne Yok” adlı programa konuk olan yandaş cem Küçük, Ertuğrul Özkök ve Doğan Medya hakkında çarpıcı sözler sarfetti.

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Küçük, kendisi hakkında bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök hakkında çok sert sözler söyledi.

Ertuğrul Özkök, köşe komşusu Akif Beki’nin gazete yönetimi tarafından işine son verilmesi sonrası kendisine yönelik olarak “Şeytani bir operasyoncu” diyen Cem Küçük’ü tiye almıştı.

Ertuğrul Özkök’e ‘Sen kimsin?’ diye seslenen Küçük, istese onu Doğan Medya’dan kovdurabileceğini söyledi.

AYDIN DOĞAN’A TALİMAT VERİRİM

Daha önce Doğan Grubu’ndan kovulmasını istediği pek çok isim kovulan Cem Küçük; “Sen Kimsin? Ertuğrul Özkök sen kimsin? Bütün Hürriyet’i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan’a talimat veririm gereğini yapar. Siz kimsiniz? Nerede Tolga Tanış, Nazlı Ilıcak, Bülent Mumay, Eyüp Can nerede? ByLock İsmail (İsmail Saymaz’ı kastediyor) ekrana çıkabiliyor mu? Nerede. “ dedi.

“HAYDİ HÜKÜMET ALEYHİNE BİR YAZI YAZIN”

Doğan medya çalışanlarının korktukları için artık hükümeti eleştiremediklerini söyleyen Küçük, “Eskisi gibi çıkın haydi hükümet aleyhine bir yazı yazın. Eskiden eleştiriyordunuz. Bir tane bile eleştirel yazı yazamıyorlar. Şimdi kafayı Hakan Fidan’a takmışlar, Hulusi Akar’a takmışlar onlar üzeriden gidiyorlar.” diye konuştu.

“PARMAĞIMDA OYNATIYORUM AYDIN DOĞAN’I”

Küçük, “Kafa bu. ama güçleri kalmadığı için… Hiç bir güçleri yok. Bütün Hürriyet’i topla, benim serçe parmağım daha güçlü. Ben talimatı veririm patron gereğini yapar orada. Yapmıyor mu? Parmağımda oynatıyorum ben onları. Kedinin dareyl oynadığı gibi oynuyorum. Zeka yok bunlarda. Bizimkiler bunları bir şey zannediyor. Ben bunları yıllarca okudum. Bunlarda zeka falan yo. Bakın ne halde Hürriyet. O kadar kötü ki durumları, eleştirecek eleştiremiyor, bir şey diyecek diyemiyor. Referandumda hayır bile diyemediler. Bu kadar ezik, bu kadar bitik durumdalar. Halen bunlardan korkan var. Ya FETÖ’nün yamulttuğu Odatv’den bile korkan var. FETÖ bunların alayını yamulttu, cezaevinde çürüttü bunları” diyerek FETÖ’nün kurduğu kumpasların yandaş mahalledeki gazetecileri cesaretlendirmesi gerektiğini işaret etti.