Demet Sağıroğlu'nun yeni klibi yayınlandı

Türk Pop Müziği’nin naif sesi Demet Sağıroğlu uzun süren sessizliğini bozarak bu yaz kendisini özleyenlere “Açık Çay” isimli yepyeni single çalışması ile seslendi.

Demet Sağıroğlu'nun yeni klibi yayınlandı

Müzik çalışmalarına bir süredir Amerika’da devam eden Demet Sağıroğlu’nun hazırlamakta olduğu yeni albümü öncesi paylaştığı şarkısı “Açık Çay” gerek sözleri ve gerekse düzenlemesi yönünden birçok sürprizi içinde barındırıyor.

Ülkemizde örneği nadir bulunan “Gipsy Jazz” türündeki şarkının bestesi Sadettin Dayıoğlu’nun, sözleri ise Demet Sağıroğlu ve Sadettin Dayıoğlu’nun ortak imzasını taşıyor. “Açık Çay” herkesin aşina olduğu “Katibim” isimli eserin introsu ile açılırken, “Buluşsak Sokaklar Gibi” dizelerinde ise ölümsüz şair Cemal Süreyya’yı anıyor.

Single çalışmasının prodüktörlüğünü Hakan Eren üstlenirken, düzenlemede Feryin Kaya ve Burak Irmak imzası bulunmakta. Blue-Kit Stüdyolarında kaydedilen şarkının mix ve masteringi Özgür Yurtoğlu’na ait.

Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekilen video klipte Demet Sağıroğlu’na, swing dansçıları ve Akay Üstünel koreografisi ile modern dansçılar eşlik ettiler. Sağıroğlu, klibin finalinde ise sanatçı dostları ile kamera karşına geçiyor. Sanatçının klibi bugün Ossi Müzik YouTube kanalında müzikseverlerle buluştu.

Konular Müzik