Emina Jahovic isyan etti: "İstanbul Mustafa'nın değil"

Mustafa Sandal’dan boşanıp, iş adamı Sadettin Saran’la kısa süreli aşk yaşayan Emina Jahovic’e, eski eşiyle komşu olması soruldu. Sırp şarkıcı, “İstanbul Mustafa'nın değil, işime yakın olmak istedim” diye konuştu.

Emina Jahovic isyan etti: "İstanbul Mustafa'nın değil"
Takvim Gazetesi'nin haberine göre şarkıcı Mustafa Sandal ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra işadamı Sadettin Saran ile aşk yaşayan ve kısa bir süre sonra ayrılan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, önceki akşam Bebek'teydi.

Lucca'da kız arkadaşları ile birlikte geç saatlere kadar eğlendi. Çıkışta oldukça neşeli görünen Emina Jahovic, basınla sohbet etti.

Yeni bir eve taşınan Jahovic, muhabirlerin "Aynı evde yaşamak canınızı mı sıktı?" sorusuna "Yavaş yavaş taşınıyorum ama Mustafa Bey ile bir alakası yok. İstanbul Mustafa'nın değil sonuçta, şehre ve işime yakın olmak istedim" yanıtını verdi.

Ayrıca bu sıralar çok mutlu olduğunu söyleyen Emina Hanım, hayatında birisinin olmadığını belirterek, "Tek düşüncem işim ve çocuklarım, onun için çok keyifliyim" diyerek aracına bindi.

KAZA YAPIYORDU

Şarkıcı, aracına bindiği sırada ise şoka uğradı... Jahovic, çiçek satan çocukların aracın ön kaportasına bir anda atlamasıyla adeta kazaya sebebiyet veriyordu.

Çocukların para almadan vazgeçmeyeceklerini anlayan şarkıcı, herhangi bir zarar ve kaza olmaması için çantasından 100 lira çıkartarak, çiçek satan çocuklara verdi.

Emina Jahovic isyan etti: "İstanbul Mustafa'nın değil"