Eşi barışmayınca canına kıydı

Bayındır’da av tüfeğiyle intihara kalkışan ve yaşam savaşını kaybeden Levent Akkuş’un intihar nedeni ortaya çıktı. 3 çocuk babası Akkuş’un, eşi barışma teklifini reddedince canına kıymak istediği öğrenildi.

Eşi barışmayınca canına kıydı
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Bayındır ilçesinde İtfaiyede görevli Levent Akkuş, kısa süre önce boşandığı eşiyle barışmak için gittiği evde kapıyı kendisine açmayan ve kabul etmeyen eşine kızıp girdiği bunalım sonucu av tüfeğiyle intihara kalkıştı.

Akkuş, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak üç çocuk babası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Meslektaşları tarafından da çok sevilen Akkuş son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.

BARIŞMAK İSTEDİ

Üzücü intihar olayı, geçtiğimiz gün saat 23:00 sıralarında Bayındır'da Sadık Paşa Mahallesi Aydınlık Sokak'ta meydana gelmişti.

İddiaya göre, ailevi problemleri ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce eşinden ayrılan evli ve 3 çocuk babası 40 yaşındaki Levent Akkuş, gece saatlerinde evine gelerek eşiyle yeniden barışmak istedi. Bir süredir ailevi problemlerini çözemediği iddia edilen Akkuş, karısına tekrar barışma teklifinde bulundu.

Ancak Akkuş'un karısı, yeniden barışma teklifini bütün ısrarlara rağmen kabul etmedi.

UMUDU KALMAYINCA

Geceyarısı evin önünde dakikalarca konuşan ve eşini barışmaya ikna etmeye çalışan Akkuş, bir türlü sonuç alamayınca yanında getirdiği av tüfeğini çıkardı.

Umudu kalmayınca silahı kendine doğrultan Leven Akkuş, karın bölgesine bir el ateş etti. Akkuş kanlar içerisinde yere yığılırken, silah sesini duyan komşular ve çevredekiler olay yerine gelerek polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler Akkuş'u yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı ancak Akkuş yaşam savaşını kaybetti.

HASTANEDE ÖLDÜ

Kanlar içinde yere yığılan Akkuş için komşuları yardım çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Akkuş'u alarak Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olduğu için buradan da ambulansla İzmir Yeşilyurt Hastanesi'ne sevk edilen Akkuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

O BÜYÜK ACIYI KENDİ SEVDİKLERİNE YAŞATTI

Barışma teklifi reddedilince hayatına son veren Levent Akkuş'un Ağustos ayında Facebook'ta yaptığı paylaşım dikkat çekti. Akkuş, yaşlı bir adamın mezar başında oturduğu bir fotoğraf paylaşarak, "Allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin" yazdı. Ancak Akkuş, canına kıyarak bu acıyı kendi sevdiklerine yaşatmış oldu.