Eski kocaya itibar davası!..

Gülseren B. aynı işyerinde çalıştığı eski eşinin kendisini aşağılayıp itibarını zedelediği gerekçesiyle dava açtı.

Eski kocaya itibar davası!..
Vatan'dan Tolga Atar'ın haberine göre İstanbul’da özel bir şirkette çalışan Gülseren B., işyerinde ve çevresinde itibarının zedelendiğini öne sürerek boşandığı eşi Erdem. S. hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Boşandığını hazmedemeyen eski eşi Erdem S.’nin boşanma nedeninin tüm hatalarını kendi üzerine attığını ileri süren Gülseren B., şu iddialarda bulundu: "İş yerindeki arkadaşların bulunduğu WhatsApp grubundan ve mail ortamında evlilik dönemimizde benim beceriksiz biri olduğumu, ev sorumluluğumu yerine getirmediğimi ve yatak odamıza kadar yaşadığımız olumsuzluklarının hepsinin sorumlusunun ben olduğu belirten mesajlar yazıyordu. Çalışma arkadaşlarımı şirket sahibi ile üst düzeydeki şef ve müdürlere şikayet ettiğimi, bana güvenilmemesi gerektiğini vurgulayan ifadelerde bulundu. Hayatım bir anda değişti ve bu sıkıntılar yüzünden hastalandım."

Eşinin sosyal medya hesaplarından iftiralar atmaya devam ettiğini söyleyen genç kadın, “Benimle evli olduğu dönemde K. Z., adında bir erkekle ilişkim olduğumu, görüştüğümü ve kendisini aldattığımı, bu yüzden çeşitli bahanelerle kendisini boşanmaya ikna ettiğimi dair gerçek dışı ifadeler yazmaya başladı” dedi.

Gülseren B., eski eşi Erdem S.’nin “İtibarını zedeleyerek iftira, hakaret ve özel hayatın gizliliği ihlal” suçlarından şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı.