Fahriye Evcen’e 4. yıl kutlaması

Oyunculuk kariyerinde elde ettiği başarıları, güçlü duruşu ve güzelliği ile milyonları kendisine hayran bırakan Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu L'Oréal Paris ile başarılı geçen 4. yılını kutladı.

Fahriye Evcen’e 4. yıl kutlaması
Sözcü'de yer alan habere göre L’Oréal Paris, güzellik elçisi olarak kamera karşısına geçtiği reklam filmleri ile hem Türkiye hem de Avrupalı hayranları tarafından büyük ilgi gören Fahriye Evcen ile 4 yıldır devam eden başarılı birlikteliğini, Evcen için hazırladığı sürprizle kutladı. Loreal Paris Türkiye ekibi, Jennifer Lopez’den Blake Lively'ye, Eva Longoria'dan Doutzen Kroes’a kadar dünyaca ünlü yıldızlar gibi L’Oréal Paris’in güzellik elçileri arasında yer alan Fahriye Evcen’e hazırladığı sürpriz kutlama ile 4 yıl boyunca gerçekleştirdikleri keyifli çalışmalar için teşekkür etti.

“KENDİMİ BU AİLENİN BİR PARÇASI OLARAK HİSSEDİYORUM”

Fahriye Evcen yapılan sürpriz kutlama için dünyanın lider kozmetik markaları arasında yer alan L’Oréal Paris’in elçisi olma ayrıcalığını bir kez daha yaşadığını, kendisini sadece bir marka yüzü değil büyük bir ailenin parçası gibi hissettiğini belirtti.

Tüm ekibin katıldığı kutlamada Fahriye Evcen, güçlü ve mükemmel görünen saçları ile de tüm dikkatleri üzerine topladı.

Fahriye Evcen’e 4. yıl kutlaması