Fulin: "En iyi dans eden şarkıcı benim!"

Fulin, ‘Çek Kenara’ isimli yeni çalışmasıyla listelerdeki yerini aldı. Fulin şarkısı için iddialı konuştu: "Alışılagelmiş tabiri caizse bakkal şarkılarından değil."

Fulin: "En iyi dans eden şarkıcı benim!"
Fulin'in Akşam Life'ta yayınlanan röportajı...

Bugüne kadar hep haraketli parçalar seslendirdiniz. Slow şarkılar söyleyen bir Fulin görecek miyiz?


Müzik ve dans benim için ayrılmaz ikili... Fakat insanların hiç bilmediği görmediği bir yönüm var ki o da slow şarkılardaki damara işleyen duygusallığım... Slow şarkı okumama bir şarkı kadar kaldı ve okuduğum zaman Türkiye’yi fena sallayacağım...

‘Silk Way Star’ yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek Tarkan’ın ‘Şımarık’ şarkısını söylediniz. Çok eleştiri aldınız. Bu konuda Tarkan’dan bir yorum aldınız mı?

O kadar büyük tepki beklemiyordum. Baktım öyle ya da böyle yereniyle döveniyle seveniyle yoğun tepkiler geri dönüşler aldım, dedim ki; ‘Helal olsun çok doğru bir şey yapmışım.’ Ancak bu kadar yoğun ilgi ve sansasyon karşısında Tarkan’dan en azından tek kelime bir yorum da olsa destek beklerdim. Ama Tarkan hiç tepki vermedi.

Neden ‘Çek Kenara’yı tercih ettiniz?

Şarkı bakkal şarkılarından değil. Piyasa şarkılarından farklı oldu. İlk günden itunes da zirveye çıktı. Biz bir risk aldık kumar oynadık. İlk başta bize kimse inanmadı, radyolar bunu çalmaz dediler. Ama ben bu şarkıya inanıyorum.

Dansta iddialı mısınız?

Evet hiç mütevazı olamayacağım kimse kusura bakmasın. En iyi dans eden şarkıcı benim.

Yalnızlık hastalığım var

‘Süper Kahraman’ şarkınız kırılma noktanız olmuştu. Hayatınızda ‘Süper Kahraman’ınız var mı?


Benim hep süper kahramanım sandığım adamlar oldu. Benle olmak kolay bir şey değil. Güven, özveri ve tecrübe istiyor. Zeki biriyim. Bazen ortadan kayboluyorum, yalnızlık hastalığım var. Tüm bunları anlayacak zekada olmalı.

BİR DAHA ARANJÖRLE ASLA!

Asla şarkısını söylemem dediğiniz bir söz ve besteci var mı?


Asla ve asla eski aranjör sevgilimle bir araya gelmem bir daha. Çok çirkin şeyler yaşandı, biz güzel yaşanan şeyleri saygı çerçevesi dahilinde bitirmeyi beceremedik. Ve bir daha bir aranjörle asla.
Konular Röportaj