Galatasaray derbiye kilitlendi!

Florya’da antrenmanı ziyaret eden sarı-kırmızılı kulübün başkanı “Sürekli bir algı yönetimi yapılıyor. Neymiş 20 yıldır kazanamıyormuşuz. Her 20 yılın bir ilki vardır” dedi.

Galatasaray derbiye kilitlendi!
Türkiye Gazetesi'nden Burhan Can Terzi'nin haberine göre Galatasaray’da yönetim, futbolcu, taraftar, teknik heyet tamamen Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Tek düşünce, galibiyet. 22’nci şampiyonluk yolunda yara almak istemeyen sarı-kırmızılılar, 1999 yılından bu yana galip gelemediği Kadıköy’de ortaya çıkan olumsuz seriyi sona erdirmek istiyor. Başkan Mustafa Cengiz, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek antrenmana ziyarette bulundu. Teknik direktör Fatih Terim ile görüşüp takımın son durumuyla ilgili bilgi olan Cengiz oldukça iddialı konuştu. Cengiz, şampiyonluk vurgusu yaparken, “Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak derbilerin kralı” ifadesini kullandı.

Yürüyüşümüz sürecek

“Sürekli olarak bir algı yönetimi yapılıyor” yorumunda bulunan Mustafa Cengiz, “Neymiş 20 yıldır kazanamıyormuşuz. Her 20 yılın bir ilki vardır. O 20 yılın bu yıl olmasını diliyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Tek tek maçlarımızı kazanarak şampiyonluğa yürümek istiyoruz. Değerli rakibimizi de yenerek bu şampiyonluğun taçlandırılmasını isteriz. Bu bir onurdur” diye konuştu. Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak ise “En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Şampiyonluk istiyoruz. Şampiyon olmamız için de bütün rakiplerimizi yenmemiz gerek. Derbinin dostça geçmesini diliyorum” diye konuştu.

Çocuklara 5 milyon!

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin 5 milyon 180 bin TL’lik tazminat miktarını makul bularak kararı onadı. Terim’in ‘Haksız fesih’ yüzünden 12 milyon 950 bin liralık alacak davası, TFF’nin itirazları sonucunda yüzde 60 oranında indirilmişti. Terim, mahkemeden kazanacağı parayı Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı.
Konular Spor Haberleri