Hakan Şükür yeşil karta başvurdu!..

ABD’de yaşayan FETÖ firarisi, eski futbolcu Hakan Şükür röportaj verdiği New York Times gazetesine yeşil karta başvurduğunu söyledi.

Hakan Şükür yeşil karta başvurdu!..
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Amerikan New York Times gazetesi ABD’ye kaçan Hakan Şükür ile yapılmış geniş bir röportajı yayınladı. ABD’ye gittikten sonra ilk kez konuşan Şükür, Palo Alto/Kaliforniya’da (Silikon Vadisi), Google Genel Merkezi’nin yakınında bulunan kafesinde sorulara yanıt verdi.

Hakan Şükür yeşil karta başvurdu!..

Belki bir gün...

Amerika vizesinin 2020’de sona ereceğini söyleyen eski futbolcu, Türkiye’yi belki bir gün ileride ziyaret edebileceğini söyledi. Ancak yaşamını ABD’de sürdürebilmek amacıyla kendisi ve ailesi için yeşil kart (ABD’de oturma ve çalışma olanağı sağlayan Green Card) başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Para bulamıyor

New York Times’ın haberine FETÖ firarisi Şükür, hayatının geri kalanında kafe ile uğraşarak geçirmek istemediğini burada bir spor akademisi kurmak için görüşmeler yaptığını da anlattı. Bunun için finansman aradığını ancak FETÖ nedeniyle insanların kendisiyle yan yana gelmekten çekindiklerini söyledi.

Kanter’le de sık görüşüyormuş!

Şükür, Fetullah Gülen’in soyadını alan NBA’li basketbolcu Enes Kanter’le de sık sık görüştüklerini söyledi.

Hakan Şükür yeşil karta başvurdu!.. - Resim : 2

Amatör lige düştü!

ABD’de son derece lüks bir yaşam süren Hakan Şükür, villada oturuyor ve pahalı spor arabalara biniyor. FETÖ firarisi, burada kafe işletmenin yanı sıra amatör bir takımda futbol da oyunuyor.

Hakan Şükür yeşil karta başvurdu!.. - Resim : 3