Hanımlar bu tüyolar sizler için!

Hanımlar kendinizi yenilemeye hatta baştan yaratmaya ne dersiniz?..

Hanımlar bu tüyolar sizler için!
Akşam Life'tan Yasemin Miras'ın yazısı...

Kendinizi iyi hissetmek ve genç kalmak bu hafta sizin ellerinizde… İşe önce nereden başlamalıyım diyorsanız bu yazıyı mutlaka okumalısınız.

5-10 YIL GERİYE GİDİN

Deriniz olduğundan daha yaşlı bir görüntüye sebep oluyorsa uygun ellerde, yeterli miktarda botoks, kolajen ya da vitamin enjeksiyonu yaptırarak 5-10 yıl geriye gitmek mümkün.

FAZLA KİLOLAR

Kilo ya da selülit problemleri için bilinçsiz yapılan uygulamalar bazen kişileri rahatsız edebiliyor. Doğru yapılan bir programla kişinin yaşı, kilosu, yağ oranı, yaşam tarzı varislerinin olup olmaması çok önemlidir. Herkes için uygun protokol mutlaka uzman görüşüyle değerlendirilmelidir. Kimi diyetisyenden fayda görürken kimi de mezoterapi, kavitasyon ya da bölgesel incelme tedavilerinden fayda görebilir.

PÜRÜZSÜZ BİR TEN

Vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu epilasyon yaptırmaktır. Şimdi artık son gelişen cihazlarla bronz tene de uygulama yapılabiliyor.

GÜZEL BİR SAÇ KESİMİ

Saçlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız 2018’in saç modasına mutlaka bir göz atmalısınız. Bu yıl ilk karşımıza çıkan saç modelleri arasında kâküllü kesim yer alıyor. İnce yüz hatlarına sahipseniz bu modeli deneyebilirsiniz. Ayrıca  kısa saçlar da öne çıkıyor. Kısa kesim sizi olduğunuzdan daha genç gösterecektir.

GÖZ MAKYAJI

Gözlere yapılan kalıcı makyaj işlemi kimi zaman kirpik diplerine uygulanarak gözleri daha büyük, ayrık, daha anlamlı veya daha kalkık gösterebilmektedir. 8-12 ay çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

KALICI GÜZELLİK

Kaşlarınıza, gözlerinize ve dudaklarınıza kalıcı makyaj yaptırarak her daim bakımlı gözükebilirsiniz. Kalıcı makyajla yapılan kaş uygulamasında kişinin kendi yüz şekline uygun bir model tasarlanır ve biçimlendirilir. Bu sayede hem daha doğal bir görünüş elde edilirken hem de kişinin yüz ifadesi desteklenmiş olur.

DUDAK MAKYAJI

Dudaklara uygulanan kalıcı makyajla doğal ve daha belirgin bir dudak çevresi elde edilir. Bu sayede dudaklar daha dolgun ve daha gösterişli bir hal alır. Ayrıca dudak makyajı yalnızca dudakları daha belirgin ve daha kalın yapmak amacıyla değil, dudaklarda doğuştan olan biçimsiz görünüşü de düzeltmek amacıyla tercih edilebilir.

Yasemin MİRAS / Akşam Life
Konular Kadın / Bakım