Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile evlendi.

Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre rol aldığı birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, bugün akşam saatlerinde Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

5 yıldır birlikte olan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin nikah şahitliğini yapımcı Mustafa Uslu, oyuncu Ertan Saban, Hande Yılmaz ve Elif Dikeç yaptı.

'Aşk-ı Memnu' dizi oyuncularının yoğun katılım gösterdiği düğüne Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Selçuk Yöntem, Baran Akbulut, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Songül Öden, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Alper Kul, yapımcılar Timur Savcı, Fatih Aksoy, yönetmen Abdullah Oğuz gibi isimler katıldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününde anlamlı hareket

Düğündeki bir detay ise davetlilerin kalplerini ısıttı. Nikaha katılan Nur Fettahoğlu, yakın dostu Hazal Kaya'nın bu anlamlı hareketini sosyal medya hesabından paylaştı.

Davetlilere verilen nikah süslerinin üzerinde "Size nikâh şekeri vermek yerine adınıza 'Bir Can Bin Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneğine' bağışta bulunduk." yazıyordu.

Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi