Hazal Kaya’dan İstanbul Havalimanı’na sitem

Bir etkinlik için Amerika'ya giden oyuncu Hazal Kaya, Türkiye'ye geldiğinde yeni açılan İstanbul Havalimanı'nı kullandı. Kaya yeni hizmete giren İstanbul Havalimanı hakkında düşüncelerini Instagram takipçileriyle sevenleriyle paylaştı.

Hazal Kaya’dan İstanbul Havalimanı’na sitem
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre yeni yapılan İstanbul Havalimanı’nı kullanan Hazal Kaya, Instagram hesabından havalimanı hakkında düşüncelerini paylaştı. İstanbul Havalimanı’ndan memnun kalmadığını belirten oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya sayfasından şu sözlerle sitem etti: “Acil bir durumumuz, hastamız vs. olsa kapısına ticari taksi hariç hiçbir aracın yanaşamadığı bir kapı burası. İçeride buna dair hiçbir bilgilendirme yok. Önüne ticari olmayan bir araç gelecekse ancak otoparktan ulaşım var ve otoparka girdiğiniz anda ücret ödemeniz gerekiyor.

“ÜSTLERE ULAŞMAK VE GÖRÜŞMEK MÜMKÜN DEĞİL”

Alanda bilgi vermek ve yardım etmek üzere çok tatlı genç arkadaşlarımız var ama elbette yapabilecekleri sınırlı, üstlerine ulaşmak, görüşme mümkün değil. Müşteri hizmetlerine şikayetlerinizi iletmek isterseniz de yoğunluktan ulaşmanız mümkün değil. Şaşırmadım ilk defa kullandım bu havaalanını gerçekten şahane deneyim!”

Hazal Kaya’dan İstanbul Havalimanı’na sitem

Hazal Kaya’dan İstanbul Havalimanı’na sitem - Resim : 2