İstanbul'da dev operasyon!..

İstanbul'un bütün ilçelerinde, 2 bin 400 polisle asayiş denetimi yapıldı. Helikopter destekli denetimlere, özel harekat polisleri de katıldı.

İstanbul'da dev operasyon!..
Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre İstanbul'un 39 ilçesinde 2 bin 400 polisin katılımıyla "Yeditepe Huzur" adlı denetimler yapıldı. Daha önce belirlenen 150 noktada denetimler gerçekleştirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın koordinasyonu ile gerçekleştirilen operasyona Asayiş Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Foto Filim Şube Müdürlüğü, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ve Havacılık Şube Müdürlüğü ekipleri destek verdi.

Kadıköy'de oluşturulan denetim noktasında polis ekipleri, şüpheli gördükleri araçları durdurup arama yaptı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DE KATILDI

Ekipler, araçlardan indirdikleri kişileri ve şüpheli buldukları yayaları GBT (Genel Bilgi Taraması) kontrolünden geçirdi. Helikopter destekli yapılan denetimlere özel harekat polisleri de katıldı.

Şişli, Taşkışla Caddesi'nde de arama noktası kuran polisler şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yaptı. Araçtan indirilen ve yayalar kimlik kontrolünden geçirildi. Burada da polis helikopteri denetimlere havadan destek verdi.

İstanbul'da dev operasyon!..

Fatih'te oluşturulan polis noktasından da durdurulan araçlar aranırken araçtan indirilenler ve yayalar kimlik kontrolünden geçirildi.

İstanbul'da dev operasyon!.. - Resim : 2

Köpeklerinde kullanıldığı denetimlere burada da polis helikopteri destek verdi.