İstiklal Caddesi'nde kadının başına tahta düştü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde İsrailli kadın turistin başına inşaattan tahta parçası parça düştü. Yaralanan turist kadın hastaneye kaldırıldı.

İstiklal Caddesi'nde kadının başına tahta düştü!
İHA'nın haberine göre İsrail uyruklu R.A. İstiklal Caddesi’nde arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada inşaat çalışması yapılan bir binadan kafasına tahta düştü. Yaralanan kadın turist hastaneye kaldırılırken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Taksim İstiklal Caddesi’nde saat 11:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsrail uyruklu R.A ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte İstiklal Caddesi’nde yürüyordu. Bu sırada inşaat çalışması süren bir binadan düşen parça başına talihsiz turistin başına isabet etti. Turist kadın çarpmanın etkisiyle yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri ise konuyla ilgili çalışma başlattı.

İnşaattan düşen parçanın delil niteliği olduğu için temizlik görevlisinin almadığını ifade eden görgü şahidi Cengiz Sartal, “Sesini duydum. Baktım.Üste çalışma yapıyorlardı. Herhalde oradan düştü. Binanın sıvası değil. Herhalde içeriden atılmış bir şey. Çalışma yapıyorlardı. Camlar açıktı. Tahtanın üzerinde sıva vardı. İlk önce çöpe attılar. Çöpçü, ‘Bu delildir. Bunu alamam bunu’ dedi. Sonra mühendisler aldı. Şu an bulamıyorlar. Polis, hemen müdahale etti. Camlar açıktı. İşçiler bakıyordu. Büyük ihtimal oradan düştü” dedi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde İsrail uyruklu R.A . İstiklal Caddesi’nde yürüdüğü sırada başına sıvalanmış tahta parça düşüyor. Başını tutan kadını yere düşmemesi için yanındakiler ayakta tutuyor. Daha sonra turist kadın kaldırıma oturtularak sağlık ekiplerine haber veriliyor.