Kelle avcısı Akigo!

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'de 6-1'lik flaş Trabzonspor galibiyetiyle dış sahadaki en farklı zaferine imza atarken, bordo-mavili ekibin korkulu rüyası olmaya devam etti.

Kelle avcısı Akigo!
Yeni Asır'dan Ümit Yöney'in haberine göre rakibi karşısında 2012-2013 sezonunda 1-0'lık galibiyete imza atan Akigolar, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in istifasına neden olmuştu. Akhisar, 2013-2014 sezonunun 20. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu kez rakibini 4-2 yendi, Mustafa Reşit Akçay istifa etti. Akigolar, 2014-2015 sezonunun 8. haftasında rakibiyle 1-1 berabere kalırken, teknik direktör Vahid Halilhodzic ayrıldı.

SON KURBAN ERSUN YANAL

Bu sezon da Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 gibi farklı sonuçla kaybetti. Maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi. Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor ile ligde 11 kez karşı karşıya gelirken sadece 3 maçta galip gelebidi. Ege temsilcisi, Trabzonspor karşısında 5 kez kazanırken, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Bordo-mavililer, bu maçlarda 15 gol atarken, kalesinde 21 gol gördü.
Konular Spor Haberleri