'Kemancı kız' savaşı kaybetti!

Uzun zamandır kanserle mücadele eden Aydınlı 20 yaşındaki Cansever Karakaş hayatını kaybetti. Ankara’da tedavi gördüğü hastanede son nefesini veren genç kızın cenazesi, memleketi Aydın’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

'Kemancı kız' savaşı kaybetti!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydınlı 20 yaşındaki Cansever Karakaş, uzun zamandır mücadele ettiği kansere yenildi. Genç kız doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Ankara'da yaşayan emekli öğretmen Mehmet Karakuş ile ev hanımı Aysun Karakuş'un kızları Cansever Karakuş, cilt kanseri nedeniyle Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Doğduğu günden itibaren cildinde ve iç organlarında rahatsızlığı bulunan ve ömrü boyunca hastalıklarıyla mücadele etmeye çalışan genç kız son olarak kanserin pençesine düştü.

HAYALLERİ YARIM KALDI

Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan ve tek tutkusu keman çalmak olan Cansever'in hayalleri yarım kaldı. Kanserle olan savaşında vücudu yorgun düşen Cansever Karakuş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Cansever Karakuş'un cenazesi Ankara'dan memleketi Aydın'a getirildikten sonra Bey Camii'nde kılınan namazın ardından Kemer Mezarlığı'nda defnedildi.