Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem'e börekli destek!

Kenan İmirzalıoğlu, ‘Yüz Yüze’ dizisinde rol alan eşi Sinem Kobal’ı yalnız bırakmıyor. Baklava ve böreklerle sık sık sete giden oyuncu, ekibin de gönlünü kazandı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem'e börekli destek!
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Kenan İmirzalıoğlu, ‘Yüz Yüze’ dizisinin heyecanını yaşayan eşi Sinem Kobal’ı yalnız bırakmıyor. İki yıl aradan sonra setlere dönen Kobal, Birkan Sokullu’yla başrolü paylaştığı dizide, azılı bir çetenin peşinde olan polisi canlandırıyor. Rolü için atış ve yakın dövüş eğitimi alan oyuncunun çekimlerdeki en büyük destekçisi, eşi. Sık sık baklava, börek ve kurabiyelerle sete giden İmirzalıoğlu, hediyeleriyle çalışanların gözdesi oldu.

Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatacak ‘Mehmed’ dizisinin deneme çekimlerini tamamlayan İmirzalıoğlu, kalan zamanını ‘Yüz Yüze’ setinde geçiriyor. Set çalışanlarıyla da samimiyet kuran     oyuncu, cömertliğiyle de adından söz ettirdi.

Eşinin desteğinden dolayı çok mutlu olan Kobal, arkadaşlarının “Enişte ne zaman gelecek?” sorularına gülerek karşılık veriyor.