Kıvanç Tatlıtuğ'a eşinden konuşulacak doğum günü armağanı!

Evlilikleriyle imrendiren Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, sanat aşkıyla da takdir topluyor. Güzel stil danışmanı, önümüzdeki ay doğum günü olan eşine hediye olarak Londra’daki bir galeriden 210 bin liraya 4 tablo aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'a eşinden konuşulacak doğum günü armağanı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'la 2 yıldır mutlu bir evliliği olan Başak Dizer Tatlıtuğ, önümüzdeki ay 34 yaşına girecek eşi için kesenin ağzını açtı. Tatlıtuğ, işleri dolayısıyla İstanbul'da kalırken güzel stil danışmanı da geçtiğimiz gün kardeşi Buket Dizer ve arkadaşlarıyla soluğu İngiltere'de aldı. Londra'daki sanat galerilerini gezen ünlü stil danışmanı, başarılı oyuncunun 27 Ekim'deki doğum günü için buradan hediye bakmayı da ihmal etmedi.

210 BİN LİRALIK HEDİYE

Eşi gibi sanat tutkunu olan Başak Dizer, yakışıklı oyuncuya hediye olarak da Londra'daki Saatchi Galery'den 4 adet tablo satın aldı. Dizer, eşi için Macar sanatçı Mona Osman'ın 3 tablosu ile Alman ressam Stefanie Heinze'nin bir eserini beğendi.

Güzel stil danışmanının dört tabloya da toplam 25 bin İngiliz sterlini yani 210 bin lira ödediği öğrenildi.

Dizer, bu pahalı hediyelerle cömertliğini konuştururken eşinin doğum günü için dünyaca ünlü iki sanatçının tablolarını tercih etmesi de "Başak ile Kıvanç'ın sanat aşkı, bir başka" dedirtti.