Kız kardeşe tecavüz sanığı ağabeylerin cezası onandı

Erzurum'da kız kardeşleri H.B.'ye (27) tecavüz ettikleri gerekçesiyle yargılandıkları 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15'er yıl hapis cezasına mahkum edilen Ahmet B. (33) ve Muhammet B.'nin (30) cezası, Yargıtay 14'üncü Ceza Dairesi tarafından onandı.

Kız kardeşe tecavüz sanığı ağabeylerin cezası onandı
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Merkez Yakutiye ilçesinde yaşayan H.B., 2013 yılı Kasım ayında polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Annesi İ.B. ve babası A.B.'nin vefat ettiği için ağabeyi Muhammet B. ile yaşadığını anlatan H.B., Kars'ın bir köyünde imam olan diğer ağabeyi Ahmet B.'den hamile kaldığını ve Ankara'da kürtaj olduğunu iddia etti. Ağabeyi Muhammet B.'nin şiddetine uğradığı için bir dönem Kadın Sığınma Evi'nde kaldığını söyleyen kız kardeş, buradayken N.U. adlı kadının aracılığı ile tanıştığı 2 kişinin de tecavüzüne uğradığını ileri sürdü. H.B.'nin ifadeleri doğrultusunda iki ağabeyi ile birlikte biri aracılık eden kadın olmak üzere toplam 5 kişi, 11 Kasım 2013'te tutuklanarak cezaevine konuldu.

İMAM GÖREVDEN ALINDI

Savcılık ve sorgu hakimliğinde, iki ağabey kız kardeşleri ile ilişkiye girdiklerini kabul etti, ancak zor kullanmadıklarını, diğer iki erkek ise para karşılığı ilişki yaşadıklarını savundu.

HABERİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...