Küçük Yağmur'un annesinden tartışılacak açıklamalar

İcra memurlarınca zorla babasından alınan küçük Yağmur’un annesi Züleyha Ç.: “Çocuğun gözünde kayma olduğu için düşüp bacağını çarptığı çok olurdu. (Babası) Bacaklarının fotoğraflarını çekip onu dövdüğümü iddia edip elimden almaya çalıştı.”

Küçük Yağmur'un annesinden tartışılacak açıklamalar

Bağcılar’da geçici velayeti annesi Züleyha Ç.’de olan Yağmur’un icra memurlarınca zorla babası Metin Ç.’den alınmasıyla ilgili tepkiler sürerken anne Hürriyet’ten Oya Armutçu'ya konuştu. Züleyha Ç. şunları söyledi:

İLK İFTİRASI SAVCILIKTA

“Çocuğum daha 15 günlükken Metin Ç. ve ailesiyle sorunlar başladı. 2012 yılında aile terapistine gittik. Terapist eşimin ailesini de çağırdı ancak onlar kendilerinde bir problem olmadığını söyleyerek gelmediler. 2013 yılında Metin Ç. beni dövünce uzaklaştırma kararı verildi. Onu da ifadeye çağırdılar. Karakolda ‘Ailem yüzünden tartıştık’ derken savcılıkta ‘Annesi kızımı dövdüğü için tartıştık’ diye ifadesini değiştirdi. İlk o zaman bana iftira attı. Kendisinden şikâyetçi olduğum için boşanma davası açtı. Boşanma davası şu an Yargıtay’da...

Metin Ç. hakkında ‘Sesli Yazılı ve Görüntülü Bir İleti İle Hakaret’ten 2016’da şikâyetçi oldum. Mahkeme adli para cezası verdi. ‘Basit yaralama’dan 2014’te iki, 2015’te bir kez olmak üzere 3 dava açıldı ve ceza aldı...."

HABERİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...