Mustafa Erdoğan 'Gülben Ergen' sorusuna ne yanıt verdi?

Mustafa Erdoğan, Artukbey Kahve sponsorluğunda gerçekleştirilen Mardin'deki gösterisi öncesi Artuklu Beyliği kurucusu Artuk Bey'e ait kıyafetlerle ata bindi.

Mustafa Erdoğan 'Gülben Ergen' sorusuna ne yanıt verdi?
Sözcü'de yer alan habere göre eski eşi ve üç çocuğunun annesi Gülben Ergen yüzünden sıkıntılı günler yaşayan Erdoğan, ilk olarak iş adamı Tacettin Yertüm'ün fabrikasında, Mardin'de yaşamış Artuklu Beyliği'nin kurucusu Artuk Bey'e ait kıyafetleri giyerek, özel olarak yetiştirilen atlara bindi.

Erdoğan'ı yalnız bırakmayan annesi Süheyla ve babası Nazım Erdoğan da atlara binerek gençlik günlerini yad ettiler.

Medeniyetler şehri Mardin'e hayran kalan Erdoğan, fırsattan istifade ederek tarihi mekanları gezdi.

Deyrulzafaran Manastırı'nı ailesiyle beraber gezen Erdoğan, mum yakarak dilek tuttu ve yardım kutusuna 100 tl bıraktı.

TÜRKİYE’DE İLK DEFA MARDİN’DE…

Mardin'de ilk kez sahnelenen Anadolu Ateşi gösterisi öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı. Stratejik noktalarda keskin nişancıların hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı. Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun da izlediği gösteriyi 10 bin kişi izledi. Finalde sorularımızı cevaplayan Erdoğan, dünya çapında müzikal sanatçısı yetiştirecek düzeyde bir eğitim sunacaklarını; ilkokul-ortaokul ve lise düzeyinde eğitim verecek bir girişim olduğunu ifade etti.

Okul projesinin, Türkiye'de ilk defa Mardin'de kurulacağının da müjdesini verdi. Ayrıca Birleşmiş Milletler ile yapılacak olan “ADEN” adını verdikleri proje için kolları sıvadıklarını söyledi.

Röportajın sonunda üç çocuğunun annesi Gülben Ergen hakkında sorulan soruya net bir cevap vererek “Bu konuyu konuşmuyoruz, sadece; sanat ve sahne” diyerek son noktayı koydu.