Nagehan Alçı yine Kanal D Haber'e yüklendi

Nagehan Alçı, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla Gençoğlu ile ilgili yaptıkları haber nedeniyle Kanal D Haber'e yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Nagehan Alçı yine Kanal D Haber'e yüklendi
MedyaRadar'ın haberine göre Sıla'nın Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ettiği günden 18 saat sonra şarkı söylediği görüntülerin Kanal D'de yayınlanmasının ardından Nagehan Alçı "Yazıklar olsun sana Kanal D Haber!" başlıklı yazı kaleme alçış ve Alçı, "Utanmayın, bir de "Esas Ahmet Kural şiddet gördü" deyin de tam olsun! Üstelik bunu bir kadın sunucu yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Alçı'nın bu sözlerine Buket Aydın'dan yanıt gelmiş ve Aydın, "Kanal D Haber'in anchorwoman'ı olarak bana gerçek anchor yok gerçek anchor değil diyenlere şu soruyu sorarım: 'Burada ben tek başıma mı çalışıyorum?' Koskoca bir ekip var. Bu görüntü getirilmiş. Ben nasıl ne gerekçe ile bunu akıştan attırabilirim?Ahmet Kural'ı tanımam, tanısam da savunmazdım. Buradaki sıkıntı haber merkezimizin kararının benim üzerimden sorgulanmasıdır. Bu da iyi niyetin çok dışında bir tutumdur." ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı bugün kaleme aldığı yazısında hem Buket Aydın'ın sözlerine isim vermeden yanıt verdi hem de Sıla'nın şarkı söylediği o videonun ham halini yayınladı. Alçı, "Bence görevi sadece prompter okumak olan bir kadın sunucunun hedefe konması ve suçlanması da doğru değil. Bizler o prompterdaki kadın düşmanı ifadeleri yazan erkek egemen zihniyete odaklanmalıyız. Keşke haber merkezlerini kadın ağırlıklı ekipler yönetebilse. Keşke sadece prompter okuyanlar kadın olmayıp, haber diline, yazımına ve üslubuna kadın damgası vurulabilse. İşte zaten bunu yapabilsek gerçek bir devrim olacaktır." dedi.

Sıla ile siyasi görüşünün zıt olduğunu söyleyen Alçı, bir kadın olarak ünlü sanatçının yanında olduğunu söyledi.Alçı, Sıla'nın yüzünde morlukların beli olduğu videoyu da okuyucuları ile paylaştı.

NAGEHAN ALÇI'NIN HABERTÜRK'TE YAYINLANAN YAZISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...