Serdar Bilgili ve Özlem Uzan böyle sobelendi!

Serdar Bilgili ve halen kaçak işadamı Hakan Uzan’la evli olan Özlem Hanım’ın aylardır konuşulan yasak aşkı, önceki akşam belgelendi. İlk kez aynı karede yakalanan çift, panik dolu anlar yaşadı!..

Serdar Bilgili ve Özlem Uzan böyle sobelendi!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili ile kaçak işadamı Hakan Uzan'ın 15 yıllık eşi Özlem Uzan, önceki akşam ilk kez objektiflere yakalandı...

BOĞAZ'DA ROMANTİZM

Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda yemek yiyen ikili, VIP odada baş başa Boğaz manzarası eşliğinde romantik anlar yaşadı. Yaklaşık 3 saat mekanda kalan yasak aşıklar, mekandan çıkmadan önce yanlarına bir arkadaşlarını çağırdı. İkili, çıkışta ise patlayan flaşlarla panikledi. Geçtiğimiz yıl Ürdün'deki Hakan Uzan'ın yanından yurda dönüp firari işadamına boşanma davası açan Özlem Hanım, objektifleri görünce saçlarıyla yüzünü gizlemeye çalıştı.

TAM GAZ KAÇTI

Arkadaşıyla objektiflerden kaçan Özlem Hanım, arkasına bakmadan yürüdü. Uzan, biraz uzaklaştıktan sonra Serdar Bilgili'nin gidip gitmediğini kontrol etmek için arkadaşına "Çaktırmadan arkaya bak" talimatı verdi.

Serdar Bilgili ve Özlem Uzan böyle sobelendi!

Serdar Bilgili ve Özlem Uzan böyle sobelendi! - Resim : 2