‘Sevgilim pantolonumu çaldı!’

Tv kanalına verdiği ‘sevgili arıyorum’ ilanından sonra kendisini arayan kadınla buluşup otele giden M.G, farklı hayaller kurarken soyuldu. Kadın, M.G’nin cebinde para da olan pantolonunu çaldı.

‘Sevgilim pantolonumu çaldı!’
Yeni Asır'da yer alan habere göre Adana'da özel bir televizyon kanalına 'Sevgili arıyorum' diye ilanla birlikte telefon numarasını veren 46 yaşındaki M.G, kendisini arayıp Zeynep A. olarak tanıtan 27 yaşındaki Nuray Y. tarafından buluştukları otelde soyuldu. M.G. otelde cinsel birliktelik yaşamak isteyince Nuray Y, "Ben böyle birlikte olamam önce senin banyo yapman gerekiyor" dedi. M.G. kıyafetlerini çıkartıp banyoya girdi. Kadın bunu fırsat bilerek M.G'nin içinde 2 bin lira ile kredi kartları bulunan cüzdanını, cep telefonunu, araç anahtarını ve pantolonunu alarak kaçtı. M.G. banyodan çıkınca otelin telefonundan 155'i arayarak soyulduğunu söyledi.

'Niyetim ciddiydi'

Otelin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polisler, kadının adının Nuray Y. olduğunu belirledi. Polis, kadınla irtibata geçerek emniyete gelmesini sağladı. Nuray Y, polis merkezine M.G.'ye ait çok sayıda kredi kartı ve bir cep telefonu getirdi ancak 2 bin lira para ve diğer cep telefonu sorulduğunda "200 lira para vardı. Onu da harcadım. Başka telefon da yoktu" dedi. Nuray Y, "Eşimden boşanma aşamasında olduğum ve ayrı yaşadığım için bu telefon numarasını tanışmak amaçlı aradım. Bir süre konuştuk bir hafta sonra buluşarak bir yerde yemek yedik. 1 haftalık görüşme süremizde evlenmek amaçlı konuşmuştuk ve niyetimiz ciddiydi" dedi.

'Ceza vermek için'

Nuray Y, M.G. ile kendi isteğiyle cinsel birliktelik yaşamak istediğini belirterek, "Ancak M.G. otelde benden yapamayacağım bir cinsel birliktelik istemişti. Ben de böyle bir şey yapmamak için M.G'ye önce banyoya gir, daha sonra dedim. M.G. banyo yapmaya girdiğinde benden talep ettiği cinsel istekten dolayı kendisine sinirlendiğim için ceza vermek amaçlı pantolonunu alıp kaçtım. Pantolonunu alma sebebim peşimden gelmesini istemediğim içindi. Pantolon ceplerini daha sonra kontrol ettiğimde 1 adet siyah cüzdan ve içerisinde M.G. adına düzenlenmiş ehliyet, kredi kartları, 1 cep telefonu, oto anahtarı ve 200 lira vardı. Aynı gün Fatih Polis Merkezi'ne gelerek M.G.'den aldığım eşyaları polislere teslim ettim. M.G.'ye ait pantolonu çöpe attım, cüzdanından 2 bin lira para çıkmadı, sadece 200 lira para çıktı. Bu parayı da harcadım, yaptığımdan çok pişmanım, bir anlık kızgınlıkla böyle bir şey yaptım, amacım hırsızlık değildi. M.G'nin bana karşı davranışından dolayı kendisine kızdığım için böyle bir şey yaptım" dedi. Nuray Y, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.