Sinan Akçıl ilahi okuyacak

Pop müziğin ünlü ismi Sinan Akçıl, Ramazan ayı öncesinde bir sürpriz hazırladığını söyleyerek, “Lübnanlı ünlü şarkıcı Zain ile, yazdığım bir ilahiyi seslendireceğiz. Klibini Ramazan’a yetiştireceğiz” dedi.

Sinan Akçıl ilahi okuyacak
Yeni Asır'ın haberine göre Akçıl, Ramazan ayı yaklaşırken, Müslüman dünyasına özel bir sürpriz hazırladığını belirterek dünyaca ünlü yorumcu Lübnanlı Maher Zain ile bir ilahi seslendireceğini söyledi.

Ünlü Popçu Sinan Akçıl, Ramazan ayında özel bir sürpriz yapmayı planladığını müjdeledi. Sevilen yorumcu Lübnanlı Maher Zain ile düet yaparak kendi yazdığı bir ilahiyi okuyacağını söyleyen Akçıl, şarkının İngilizce ve Türkçe sözlü olacağını ve klipleneceğini açıkladı. Akçıl, "Bir ilahi yazdım, modern bir eser oldu ve Müslüman aleminde çok popüler bir şarkıcı olan Maher Zain ile düet yapacağız. Zain Lübnan'dan geliyor, çalışmalara başlayacağız ve inşallah Ramazan'a klibi yetiştireceğiz. Bu ilahiyi Türkçe ve İngilizce olarak seslendireceğiz" ifadelerini kullandı.

1.5 SAAT KELEPÇELİ

'Demesinler' adlı şarkısının klibinde hapishaneye düşen bir aşığı oynayan Akçıl, "Şarkının klibinde ellerime kelepçe takılıyor. Provada kelepçe takıldıktan sonra çekim yapıldı ama sonrasında kelepçenin anahtarı bulunamadı. Bir buçuk saat öyle kelepçeli kaldım. En sonunda çilingir geldi açtı kelepçeyi" dedi.