Talisca'dan canlı yayında bebek müjdesi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor'u Anderson Talisca'nın 30 ve 54. dakikalarda attığı gollerle 1-0 geriden gelerek 2-1 yendi. Brezilyalı yıldız, maça olduğu kadar maç sonuna da damga vurdu! Talisca çocuğunun adını açıkladı!

Talisca'dan bebek müjdesi!
Habertürk'te yer alan habere göre sezonun ilk yarısında özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapan yıldız, ikinci yarıya da iyi başlangıç yaptı.

Daha çok deplasmanda attığı gollerle dikkatleri çeken Talisca, Antalya karşısında da galibiyetin mimarı oldu.

Bu sezon ligde attığı gol sayısını 5'e çıkaran 23 yaşındaki futbolcu, deplasmandaki gol sayısını ise 4'e yükseltti.

Talisca, ligin ilk yarısında deplasmandaki Kasımpaşa ve Göztepe mücadelelerinde 1'er gol atmıştı.

Talisca ayrıca Mayıs 2017'den bu yana iki gol birden attığı ilk lig maçını oynadı.

Şampiyonlar Ligi’nde de Porto ve RB Lepzig maçlarında 1’er golü bulunan Sambacı ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

CANLI YAYINDA BEBEK MÜJDESİ

Karşılaşmanın ardından galibiyeti ve attığı iki golü değerlendiren Talisca, Quaresma için ise ayrı bir parantez açtı:

"İyi bir maç oldu. Çok daha iyi bir maç olabilirdi. İki gol attım daha iyisini yapabilirdim. Maça konsantre başladık ve öyle de bitirdik. Ricardo Quaresma ile birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu da saha içerisinde işimizi kolaylaştırıyor."

Brezilyalı yıldız ayrıca “Buradan çocuğuma selam söylüyorum. Yeni doğacak bebeğimi bekliyorum. İstanbul’a gelen aileme de selamlar” diyerek sözlerini noktaladı.

Çocuğunun adını da açıklayan Brezilyalı, "Çocuğumun adı Samuel David olacak. David, Davud yani Peygamber ismi." ifadelerini kullandı.

Maç içerisinde yaşadığı sakatlıklarla ilgili de konuşan Talisca, "İki kez sakatlandım. Biraz ağrım var ama iyileşme sürecim başladı bile. Bir sonraki maça hazır olacağım." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de maç sonrasında yaptığı açıklamalarda Talisca'ya ayrı bir parantez açtı. Tecrübeli çalıştırıcı, Brezilyalı'nın yüretken olduğunu şu sözlerle vurguladı:

"Talisca yetenekli bir oyuncu, hem ofansif hem de defansif olarak kazanma hırsı yüksekti. Top kazanma anlayışı etkindi. Oldukça iyiyi yürekten oynadı. Tebrik ediyorum. İnşallah böyle devam eder"
Konular Spor Haberleri