Üç aylık bebeğini yere vurarak öldürmüş!

İstanbul Zeytinburnu’nda ‘yüksekten düşme’ iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 3 aylık bebeğin, babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Üç aylık bebeğini yere vurarak öldürmüş!
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre İstanbul'da 3 aylık bebek yüksekten düşme sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Üç ay sonra 8 yaşındaki kardeşinin itirafı, minik bebeği babasının öldürdüğünü ortaya çıkardı. Afganistan uyruklu A.T. ve kocası S.A. (36) yıllar önce Zeytinburnu'na yerleşti. İki çocukları olan çiftin geçtiğimiz haziran ayında bir bebekleri daha oldu. İddialara göre; anne A.T., 10 Ağustos'ta bir yakınının yanına gitti. 28 yaşındaki kadın eve döndüğünde 3 aylık bebeğinin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü. A.T., bebeğini hastaneye götürdükten sonra diğer iki çocuğunu yanına alarak Bursa'ya gitti. Beyin hasarı oluştuğu anlaşılan bebek bir ay süren tedavinin ardından 6 Eylül'de hayatını kaybetti. Bebeğin ölümü de kayıtlara 'Yüksekten düşmeye bağlı ölüm' olarak girdi. Fakat vahşet 4 gün önce ortaya çıktı.

'KARDEŞİM DÜŞMEDİ'

İddialara göre anne A.T. bir yakını ile ölen bebeği hakkında konuşurken, 8 yaşındaki kızı söze girdi. Afgan çocuk, "Kardeşim düşmedi. O gün çok ağlıyordu ve babam çok sinirlendi. Kardeşimi alarak yere fırlattı. Daha sonra bebeğin sesi kesildi" dedi.

Duydukları karşısında dehşete düşen anne hemen polise giderek şikayetçi oldu. İstanbul Emniyeti soruşturma başlattı ve Bursa Karacabey'e giden anne A.T.'yi İstanbul'a getirdi. İfadesi tekrar alınan anne A.T.'den eşi ve arkadaşları ile ilgili bilgi alındı.

Cani baba Zeytinburnu'nda gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden baba S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.