Yeni yılda Sindirella bakımı!

Saatler 12’yi vurduğunda cildiniz güzelliğini bırakmayacak... Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Sindirella bakımı gerçekten cilt üzerinde etkili mi?

Yeni yılda Sindirella bakımı!
Akşam Gazetesi'nden Yasemin Miras'ın yazısı...

'PUMPKİN PEEL SİHİRİ' NASIL YAPILIR?

Cildi doğal organik peelinglerle derinlemesine temizleyen, cildin mat görüntüsünü anında ortadan kaldıran, ışıltı ve parlaklık veren sihirli bir bakım. Balkabağıyla yapacağınız cilt bakımı sonrasında cildinizin en üst tabakasını arındırarak, cildinizde meydana gelen lekelerin giderilmesine yardımcı olurken, çil tedavisine de yardımcı olur. Cildin ölü hücrelerden arınmasının ardından cildiniz yenilenecek ve cilt kusurlarınız en aza inecektir.

BAL KABAĞININ CİLDE FAYDALARI

Cildi maskeye hazırlamak için önce cilt tipine göre belirlenen temizleyici ürünler yüze uygulanır. Cilt yağdan ve kirden arındırıldıktan sonra yüze masaj yapılarak ölü cilt hücreleri temizlenir. Pumpkin Peel Sindirella cilde sürülür ve yüzde 10 dakika bekletilir. Sonrasında maske ciltten arındırılır. Etkisini hemen fark edersiniz. Porselen netliğinde ve pürüzsüz bir cilde kavuşursunuz. Tüm ciltler için uygundur.

-Sindirimi kolaylaştırır. -Kabızlığı önler. -Basur tedavisinde kullanılır. -Uykusuzluk problemini giderir. -Amipli dizanteri, amipli karaciğer iltihabı ve karaciğerde amip apsesi tedavisinde de kullanılır. -Kalp hastalıkları riskini azaltır. -Vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasını sağlar. -Çocuklarda kemik gelişiminde rol oynar. -Yüksek tansiyonu önler. -Cildi yeniler ve kırışıklıkların giderilmesini sağlar. -Erkekler için prostat hastalığına iyi gelmektedir. -Saçların dökülmesini engeller. -İçerisinde bulunan beta-karoten sayesinde kolesterolü düşürücü etkisi vardır. -İçerisinde C vitamini, E vitamini, beta karoten ve antioksidan maddeler bulunur. - İtihaplara karşı etkilidir.

Yasemin MİRAS / Akşam Gazetesi
Konular Kadın / Bakım