Zamanı tersine çevirmeye ne dersiniz?

Kendinize yenilikler katmanın zamanı gelmedi mi sizce? Kendinize 15 dakika ayırarak fark yaratın. Şimdi küçük ama etkili dokunuşlar yapmanın tam zamanı…

Zamanı tersine çevirmeye ne dersiniz?
Akşam Gazetesi'nden Yasemin Miras'ın yazısı...

İnce dudaklara elveda


Dudak dolgusu genellikle dudaklarının şeklinden ve dolgusundan memnun olmayanların tercih ettiği bir işlemdir. Ancak zamanla yaş aldıkça kırışıklıkları artan ve bu durumdan çok rahatsız olanlar için de bir tercih sebebidir.

Yeni bir çeneye kavuşun

Çekici bir yüzün tamamlayıcılarından biri olan çene şekli, yüz ile uyumlu ve güçlü bir çizgiye sahip olduğunda yüzün tamamını etkilemekte ve yüz oranlarının daha dengeli görünmesine yardımcı olmaktadır. Estetik bir çene şekli ve çizgisi, gençliğe, canlılığa ve güzelliğe işaret eder. Estetik bir çene yapısına dolgu enjeksiyonlarıyla ulaşmak mümkündür. Dolgu enjeksiyonun etkisi kullanılan ürünün özelliğine göre değişse de, iki - üç yıl içinde etki giderek azalır.

BOTOKSLA GENÇ GÖRÜNÜN

Güzelliğin kalıcı olması için ilk akla gelen uygulama bölgesi tabii ki yüzdür. Alındaki yatay çizgiler, iki kaş arasındaki çizgiler, göz çevresi çizgileri, ağız çevresindeki çizgiler, boyun çizgileri en çok botoks uygulanan bölgelerdir. Ayrıca kaş kaldırmak için de bayanlar bu yöntemi kullanmaktadırlar.

Tekrar yapılmalı mıdır?

Botoksun uygulanması 15 dakika civarı sürer. Uygulama sonrasında 3 gün içerisinde görsel anlamda etkisi aynaya bakıldığında fark edilir. Botoks bir defaya mahsus bir uygulama değildir. Yapılan uygulamanın etkisi bir süre sonra azalmaya başlayacaktır. Yapılan uygulamanın etkisi 6-8 ay içerisinde geçmektedir.

Yüzünüz üçgen olsun

Elmacık kemiği dolgusuyla yüz hatlarınızın daha çekici görünebileceğini ve adeta gençleşebileceğinizi biliyor musunuz? Elmacık kemiği dolgusu; yanakların, yüz ile uyumlu, anti-alerjik ve doğal görünümlü olan bir dolgu maddesi ile enjeksiyon aracılığıyla doldurularak, elmacık kemiklerinin belirginleştirilmesi, yüz hatlarının burun çizgisiyle daha uyumlu hale getirilip yüze üçgen bir görünüm verilmesi işlemidir.

Yasemin MİRAS / Akşam Gazetesi
Konular Kadın / Bakım